Gå til indhold

FØLG PÅ FACEBOOK ⓕ - FÅ NYE OPSKRIFTER LØBENDE

FØLG PÅ FACEBOOK ⓕ - FÅ NYE OPSKRIFTER LØBENDE
  • Køb bogen
  • Om Bogen
  • Kontakt
  • Køb bogen
  • Om Bogen
  • Kontakt
  • Konto

    Andre muligheder for at logge ind Log ind
    • Ordrer
    • Profil

    Konto

    Andre muligheder for at logge ind Log ind
    • Ordrer
    • Profil

    Din indkøbskurv er tom

    Har du en konto? Log ind for at betale hurtigere.

    Tilbage til butikken

    Nye opskrifter og nyheder

    Alle kan lave mad med vildt...
    Alle kan lave mad med vildt...

    Alle kan lave mad med vildt...

    26. november 2025|Anders Bundgaard
    Det er en udbredt misforståelse, at vildtkød er dyrt, svært at få fat i og krævende at tilberede. I virkeligheden er det ret let at skaffe – uden at det...
    Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥
    Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥

    Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥

    22. november 2025|Anders Bundgaard
    Efterår og vinter er for mange lig med mere and på menuen – og som naturlig følgesvend den klassiske, tunge brune sovs. Men der er masser af andre måder at...
    Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!
    Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!

    Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!

    16. november 2025|Anders Bundgaard
    En del jægere nøjes med at tage brystkødet fra f.eks. fasaner, ænder og gæs. Og ja – står man med en håndfuld friskskudte fugle, er det fristende bare at snuppe...
    Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg
    Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg

    Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg

    12. november 2025|Anders Bundgaard
    Opskriften på denne stroganoff er egentlig meget by-the-book. Jeg har serveret den med en grov rodfrugtmos og karamelliserede løg, som går fint i spænd med den let sødlige og flødemættede...
    Clubsandwich
    Clubsandwich

    Clubsandwich

    29. oktober 2025|Anders Bundgaard
    Jeg laver tit sandwich, når jeg lige har bagt brød. Det giver bare lidt ekstra, når brødet er helt friskbagt; også selvom det skal ristes som her. Clubsandwich er jo...

    VILDT til hverdag ApS

    Dr. Larsens Vej 18A

    8370 Hadsten

    CVR: 28850581

    • Politik om beskyttelse af persondata
    • Kontaktinformation
    • Servicevilkår
    • Leveringspolitik
    • Refusionspolitik
    Betalingsmetoder
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • Mastercard
    • MobilePay
    • Shop Pay
    • Visa

    Webshoppen er udviklet i samarbejde med Collatz - Web & Marketing Consulting.

    © 2025 vildttilhverdag.dk

    Søg