Nye opskrifter og nyheder
Alle kan lave mad med vildt...
Det er en udbredt misforståelse, at vildtkød er dyrt, svært at få fat i og krævende at tilberede. I virkeligheden er det ret let at skaffe – uden at det...
Alle kan lave mad med vildt...
Alle kan lave mad med vildt...
|Anders Bundgaard
Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥
Efterår og vinter er for mange lig med mere and på menuen – og som naturlig følgesvend den klassiske, tunge brune sovs. Men der er masser af andre måder at...
Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥
Den bedste "brune andesovs" er kinesisk 🔥
|Anders Bundgaard
Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!
En del jægere nøjes med at tage brystkødet fra f.eks. fasaner, ænder og gæs. Og ja – står man med en håndfuld friskskudte fugle, er det fristende bare at snuppe...
Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!
Bruger du kun brystkødet, spilder du halvdelen af fuglen!
|Anders Bundgaard
Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg
Opskriften på denne stroganoff er egentlig meget by-the-book. Jeg har serveret den med en grov rodfrugtmos og karamelliserede løg, som går fint i spænd med den let sødlige og flødemættede...
Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg
Rådyr stroganoff med grovmos og karamelliserede løg
|Anders Bundgaard
Clubsandwich
Jeg laver tit sandwich, når jeg lige har bagt brød. Det giver bare lidt ekstra, når brødet er helt friskbagt; også selvom det skal ristes som her. Clubsandwich er jo...
Clubsandwich
Clubsandwich
|Anders Bundgaard